Reiki/ Energetische behandeling

(60 minuten)

Bij een energetische behandeling werk ik met Reiki, dat is het Japanse woord voor universele levensenergie. Deze energie is in alles om ons heen. Reiki energie activeert je zelfgenezend vermogen. Tijdens de  behandeling stroomt er liefdevolle, vredige en helende energie door jou en mij heen. Die zorgt dat je lichaam weer in balans komt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Op spiritueel niveau zal er liefdevolle energie stromen en kun je helderheid gaan voelen over de richting van je leven.

Op energetisch niveau laadt Reiki je hele energiesysteem op en zuivert (de aura en chakra’s). Op die manier kun je balast loslaten. Als jij eraan toe bent om op emotioneel gebied blokkades op te ruimen, zal Reiki energie dit proces ondersteunen.

Op het mentale niveau kan de zuivere en helende  energie helpen om negatieve gedachten en overtuigingen de ruimte te geven. Daardoor kun je die gaan loslaten. Want negatieve gedachten en overtuigingen weerhouden je ervan om helemaal te zijn wie je in je kern bent.

Fysiek zal de Reiki energie in je lichaam ook doorwerken. Het kan pijn verzachten, je meer energie geven, je lichaam tot rust brengen en de verbinding met de aarde versterken. Zo kom je steviger te staan en kan alles wegstromen wat jou niet meer dient.

Als de aura, de emoties en het denken op elkaar afgestemd zijn, volgt het lichaam vanzelf. Het lichamelijke is nu eenmaal de meest vaste energie.

De behandeling begint met een korte intake, zodat je kunt vertellen wat er bij je speelt. Daarna houd ik mijn handen op verschillende plaatsen boven of op je lichaam (je kleding blijft aan). Als het nodig is, gebruik ik ook edelstenen of inzichtkaarten.