Maan cirkel maan cirkel mobile
(maak het)
magisch

Attune to the moon step into your flow

Nature is your teacher
Air renews you
Fire rages inside you
Water flows through you
Earth grounds you  

Ben jij op zoek naar meer ruimte en verbinding met jezelf, de ander en de natuur?
 
Voel jij de behoefte om te stralen en vanuit je eigen kracht je leven te creëren? 
Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan een maancirkel.

Door deel te nemen in een maancirkel en het ritme te volgen van de maan ontwikkel jij je verder op jouw spirituele pad. Om met de kracht van het maanlicht de magische verbinding met jezelf en andere vrouwen aan te gaan is een mooie en inspirerende ervaring. Te delen wat er in je leeft, met een open hart, eerlijk gevoel en heldere intuïtie, om zo je verlangens steeds helderder te krijgen. Je weer te herinneren en te ervaren dat het oké is om jezelf te zijn. De maancirkels nodigen je uit om je te verbinden met de lichte en donkere kanten in jezelf en in het ritme van de natuur mee te bewegen.

Praktische informatie:

 • De maancirkels verlopen altijd volgens een bepaalde opbouw met vaste rituelen en zullen waar het in het jaar mogelijk is ook plaatsvinden op een magische plek in de natuur:
 • reiniging
 • openingsritueel
 • deelronde
 • open ruimte waarin we werken met o.a.: afstemming op de energie van de huidige maan, meditaties, oefeningen, creativiteit, opstellingen, verbinding en ontspanning. Elke avond zal anders zijn en een ander thema met zich meebrengen. (Ik stem me altijd af op de energie van de groep en vertrouw dat er komt wat mag ontstaan.)
 • afsluitende deelronde
 • sluitingsritueel

Belangrijk in de cirkel is dat je respect hebt voor de ander en kunt luisteren zonder oordeel. In de maancirkel nodig ik je uit om in zachtheid te mogen zijn en waar je samen met andere vrouwen in de veiligheid van de cirkel elkaar kracht kunt geven. 

Ieder maakt in deze verbinding haar eigen reis en haalt er ook uit wat opdat moment belangrijk (helpend) is voor jou.

-In de lente van 2022 starten de maancirkels. We komen iedere maan(d) op een donderdag of vrijdagavond bij elkaar van 19.30 tot 22.00 uur. Matjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig en voor thee, water en homemade lekkers wordt gezorgd.

 • Data: afhankelijk van de maancirkel. Voel je interesse voor een maancirkel dan kan je je aanmelden via het formulier op de contactpagina. Ik neem binnen een paar dagen contact met je op om samen af te stemmen of je in de nieuwe maancirkel of in de volle maancirkel zou willen starten.
 • Er is ruimte voor max. 5 deelnemers per maancirkel en het is een besloten cirkel.
 • Jouw bijdrage: 100 euro voor cyclus van 4 maancirkels
 • Gemiste cirkels kunnen helaas niet worden ingehaald.

Mijn ervaring is dat de maancirkels altijd magisch zijn en dat het je veel meer oplevert dan je vooraf had kunnen denken. Ik kijk er naar uit om met je te verbinden en elkaar te ontmoeten in het licht en het donker van de maan.