Tijd voor jezelf....

Een holistische massage brengt je tot rust en weer terug bij jezelf.

Ik masseer vanuit hartsverbinding, intuïtie en gevoel. Zo krijgen jouw lichaam en geest de ruimte om in zachtheid en rust door de aanraking  geraakt te worden en weer in balans te kunnen komen. Tijdens de massage kun je met je aandacht naar binnen gaan en voelen wat voor jou helend en nodig is op dit moment in jouw leven. Blokkades in de energiebanen worden door de massage verminderd, zodat jouw levensenergie weer door je heen kan stromen. Ik hoop je te kunnen begeleiden naar meer bewustwording en inzicht.

Als je langdurig wordt blootgesteld aan stress en spanning verkrampen de spieren en vormen zich blokkades in je lichaam. Die kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals rugpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekpijn, RSI-klachten, depressie of vermoeidheid.

 Je kunt dan in een moeilijk te doorbreken proces terechtkomen. Door de lichamelijke ongemakken gaat ook de psyche een rol spelen. Zo raak je uit balans.

Massage is een manier om het zelfgenezende vermogen van je lichaam te herstellen. Door aanraking neemt het hormoon oxytocine in het lichaam toe. Dit hormoon zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de bloeddruk verlaagt. Oxytocine remt daarnaast de aanmaak van het stresshormoon adrenaline, waardoor je je rustiger en ontspannen gaat voelen.

Door het masseren in de richting van de lymfen worden de giftige stoffen sneller afgevoerd. Ook dat zet je lichaam aan tot zelfherstel. Energieblokkades verminderen, zodat je energie weer kan stromen.

Holistische massage

Een holistische massage kan je helpen om met je aandacht uit je hoofd naar je lichaam te gaan. Hierdoor kun je contact maken met je gevoel en signalen van je lichaam gaan herkennen.

Meer lezen

Energetische/Intuïtieve massage

Bij deze massage masseer ik vanuit hartsverbinding, in contact met degene die gemasseerd wordt. Ik masseer vanuit intuïtie en luister naar wat jij op dat moment nodig hebt.

Meer lezen

Chakra massage

Je levensenergie raakt uit balans bij (over)vermoeidheid of andere aanwezige klachten. Dan kunnen er energieophopingen of -blokkades in je lichaam ontstaan.

Meer lezen

Klankschaal
massage

De magie van een klank brengt stilte. Zo kun je weer in contact komen met de stilte in jezelf.

Meer lezen

Kinder
massage

Kinderen die regelmatig liefdevol worden aangeraakt groeien, leren beter en zijn socialer. Masseren vanaf jonge leeftijd is een fijne manier om opgroeiende kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. 

Meer lezen

Voetreflexzone massage voor kinderen

Ook is het mogelijk om de voetjes van je kind te laten masseren. Kinderen ervaren een voetmassage vaak als zeer prettig.

Meer lezen

Massage tijdens zwangerschap

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam tijdens deze mooie, bijzondere maar ook spannende tijd.

Meer lezen

Voetreflexzone massage

Voetreflexzonemassage is gebaseerd op de visie dat in de voeten je hele lichaam weerspiegeld wordt.

Meer lezen

Contra indicaties

De massages waar ik mee werk, zijn erg zacht. Toch is er een aantal aandoeningen waarbij een massage niet gegeven kan worden

Meer lezen

Meridiaan
massage

header massage Meridiaan

De Meridiaan massage geeft op alle holistische niveau’s een diepe ontspanning en is een aanrader voor iedereen.

Meer lezen

Japanse gezicht
massage

japanse gezichtsmassage

Een kort kennismakingsgesprek is de start van deze ontspannen massage, om even te delen wat er gedeeld mag worden. Zo kun je optimaal van je massage genieten. 

Meer lezen

Aroma Therapie

aroma therapie

Bij de helende en zachte AromaTouch behandeling gebruik ik acht verschillende essentiële oliën. Elke olie heeft een specifieke werking. 

Meer lezen