Chakra massage

(60 minuten)

Je levensenergie raakt uit balans bij (over)vermoeidheid of andere aanwezige klachten. Dan kunnen er energieophopingen of -blokkades in je lichaam ontstaan.

Tijdens de chakramassage breng ik de energie, die niet goed verdeeld is in je lichaam, weer in balans. Als je levensenergie vrij kan stromen, lost het de blokkades in je lichaam op. Je hart en hoofd komen weer met elkaar in verbinding en je komt tot rust. Je intuïtie krijgt de ruimte, in je lichaam voel je de energie weer stromen en er is ruimte voor helderheid in je emoties en je gedachten.

De chakramassage is een bijzondere, ontspannende lichaamsmassage. Het helpt je om je levensenergie weer fijn ontspannen te laten stromen en om de rust en balans in jezelf te vinden. Door deze massage wordt je je meer bewust van wat er zich in je lichaam afspeelt, het geeft je een impuls tot verandering, bewustwording en groei. Er ontstaat meer contact met je gevoel en je wordt je bewuster van wat zich voordoet in je leven en hoe je daarmee kunt omgaan. Het helpt je om in beweging te komen. Er kunnen nieuwe inzichten ontstaan doordat je helderder kunt denken en voelen. Tijdens de massage worden je hoofd (denken), handen (voelen), voeten (beweging) en de chakracentra’s met elkaar verbonden en kan je levensenergie vrijuit gaan stromen.