Holistische massage

(75 minuten)

Een holistische massage kan je helpen om met je aandacht uit je hoofd naar je lichaam te gaan. Hierdoor kun je contact maken met je gevoel en signalen van je lichaam gaan herkennen.

De cellen, spieren en weefsels kunnen negatieve emoties, ook van lang geleden, opslaan en vasthouden. Stress, overbelasting en spanning kunnen daar het gevolg van zijn en zorgen voor een verstoord evenwicht. Door in zachtheid aangeraakt te worden, word je je bewust van wat er van binnen in je gebeurt en wat je lichaam je duidelijk wil maken. Zo kun je emoties en spanningen los gaan laten en je vrijer in je lichaam gaan voelen.

Dat geeft vaak een impuls tot verandering: je voelt wat goed en fijn voor je is en je wordt je meer bewust van wat zich voordoet in je leven en hoe je daarmee wilt omgaan.

Bij een holistische massage masseeer ik vanuit het hart en intuïtie. In stilte, zodat je in alle rust kunt voelen wat er in jou gebeurt. Vantevoren hebben we een kort gesprek, waarin je kunt aangeven wat er bij je speelt en wat je wensen en verwachtingen van de massage zijn. Ik zal jouw proces tijdens de massage met respect en in zachtheid begeleiden.