Ieder mens is uniek en alle kracht, kennis, wijsheid en liefde
die je denkt nodig te hebben, zit verborgen in jezelf.

 Hallo, ik ben Simone.

Fijn dat je me gevonden hebt op mijn website BijMoooN.

Voordat ik mijn praktijk BijMoooN ben begonnen, heb ik gewerkt bij het politiekorps Gelderland-Zuid, de laatste jaren als rechercheur. In 2009 voelde ik dat ik een richting in wilde waarbij ik meer mijn intuïtie en hart kon gaan volgen. Ik heb de opleidingen voor Holistisch therapeut en Intuitief masseur gevolgd, waarbij ik mijn hartekracht en mijn passie voor massage en energiewerk heb ontdekt.

Wat ik tijdens deze opleidingen geleerd heb, is om steeds te vertrouwen op de bron van kennis en innerlijke wijsheid die in mijzelf leeft en die in ieder mens stroomt. Ook in jou! Ik help jou graag op weg om de antwoorden te vinden die in jezelf verborgen liggen. Daardoor ga je voelen dat je zelf de kracht hebt om jouw leven richting te geven en kun je vrijheid en heelheid gaan ervaren.

Tijdens een holistische massage of een holistisch consult ben ik er energetisch helemaal voor jou, op een liefdevolle, eerlijke en respectvolle wijze. Zodat jij de ruimte en het vertrouwen kunt voelen dat alles er mag zijn wat jou raakt en wat er op dat moment in jouw leven om aandacht vraagt.

Ik masseer je vanuit hartsverbinding, zodat je een liefdevolle, stromende energie zult voelen. Deze holistische massage zal op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau doorwerken.

Mijn praktijk BijMoooN kun je vinden aan de rand van het bos en vennengebied in Alverna. Ik woon daar met mijn man en twee dochters in een knus huis. Mijn praktijk ligt in een schitterend gebied met prachtige vergezichten.

Er hangt een fijne, rustige sfeer. Op deze plek is ook de naam ontstaan: BijMoooN, omdat ik graag iets voor jou wil betekenen in zachtheid en van hart tot hart. Ook verwijst BijMoooN naar mijn bewondering voor de kracht van de maan, die inspireert om bewust en voluit te leven.