aroma therapie

Aroma Therapie 

(75 minuten)

De werking van AromaTouch
Bij de helende en zachte AromaTouch behandeling gebruik ik acht verschillende essentiële oliën. Elke olie heeft een specifieke werking. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op je  immuunsysteem, weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk.

Tijdens de AromaTouch™ behandeling werk ik met de pure essentiële oliën van Doterra langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.

Het doel van de behandeling is om weer balans in het sympathische als parasympatische zenuwstelsel van je lichaam te brengen. De zachte en ritmische aanraking brengen de essentiële oliën diep het weefsel binnen en geven ondersteuning daar waar nodig is.

Als je het fijn vindt stuur ik je een paar dagen na de behandeling nog een vrijblijvend olie advies toe. De betreffende oliën kunnen je ondersteunen in je dagelijkse leven en zijn afgestemd op jouw energie en passend voor jou.